WNC v vv Sliedrecht
WNC v vv Sliedrecht Patrick Leeflang Fotografie

Sliedrecht weet niet te scoren tegen WNC

7 december 2019 om 19:52 Voetbal

SLIEDRECHT VV Sliedrecht is er zaterdag niet in geslaagd te winnen van WNC. In Waardenburg bleef het 0-0. Sliedrecht blijft ondanks het gelijkspel de derde plaats bezetten omdat concurrent LRC tegen Heerjansdam eveneens gelijkspeelde. Sliedrecht staat nu wel 7 punten achter op koploper Kloetinge dat met 5-0 won van GRC.

In de eerste helft waren de teams erg aan elkaar gewaagd en beide teams hadden enkele kansen. Desalniettemin lukte het geen van de partijen om een doorbraak te forceren. Naarmate de eerste helft vorderde, was het WNC dat de betere kansen kreeg. Bij het rustsignaal stond het echter nog steeds 0-0.

In de tweede helft draaide het spelbeeld en was het Sliedrecht dat de betere kansen kreeg. Ook de bezoekers wisten de openingstreffer maar niet te maken en zo tikten de minuten langzaam maar zeker weg. WNC zakte wat in en leek tevreden met een punt tegen de nummer drie van de competitie terwijl Sliedrecht bleef proberen er alsnog met de volle buit vandoor te gaan. Uiteindelijk bleef het bij een remise.

Volgende week speelt Sliedrecht thuis tegen nummer 2 Nieuw-Lekkerland.