Oranje Wit-Sliedrecht
Oranje Wit-Sliedrecht Richard van Hoek Fotografie

Monsterzege voor Sliedrecht

23 november 2019 om 18:50 Voetbal

SLIEDRECHT Na een zeer gemakkelijke middag heeft VV Sliedrecht zaterdag met maar liefst 1-9 gewonnen van Oranje Wit. De bezoekers uit Sliedrecht hadden al vanaf het begin alle macht in handen en de thuisploeg speelde een figurantenrol.

Zoals al vermeld was Sliedrecht vanaf minuut één de bovenliggende partij. Marciano Simonis wist al in de vijfde minuut een gaatje te vinden en zo stond Sliedrecht zeer snel met 0-1 voor. Hierna bleef het ongeveer twintig minuten deze stand maar in de 25ste minuut brak Sliedrecht weer door de verdediging van Oranje Wit en Dennis Verhoef verdubbelde de voorsprong van de bezoekers. Kort na de 0-2 zorgde Quincy Bartens in de 31ste en 36ste minuut voor de 0-3 en 0-4 waarna het verzet van Oranje Wit definitief leek gebroken. Voor het rustsignaal maakte Simonis nog de 0-5.

In de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde en in de 51ste minuut maakte Simonis zijn hattrick compleet door de 0-6 te maken uit een penalty. Nadat Verhoef in de 67ste minuut nog de 0-7 had gemaakt deed Oranje Wit iets terug uit een penalty in de 69ste minuut. Dit belemmerde Sliedrecht echter niet want in de 71ste minuut maakte Akram Chentouf de 1-8 en Fabian Steenhuisen zorgde in de 78ste minuut voor de 1-9-eindstand.

Volgende week speelt Sliedrecht thuis tegen Montfoort SV'19.