Afbeelding

Zevenklapper voor Sliedrecht in de beker

21 december 2019 om 18:27 Voetbal

SLIEDRECHT VV Sliedrecht heeft zaterdag met maar liefst 0-7 gewonnen van VV Kapelle in de beker. Door deze overwinning gaat Sliedrecht door naar de vierde ronde van de KNVB Beker.

Al vrij snel was duidelijk dat de bezoekers sterker waren dan de thuisploeg en in de 15e minuut schoot Coen van der Waal Sliedrecht terecht op voorsprong. Het bleef hierna erg lang 0-1 en dit gaf Kapelle wat ademruimte maar tot hele gevaarlijke kansen kwam het niet. Op slag van rust kreeg de thuisploeg nog een treffer tegen, Anthony Fortes Furtutado maakte de 0-2.

Sliedrecht bleef ook in de tweede helft veel sterker dan de derdeklasser uit Zeeland en in de 52ste minuut maakte Dennis Verhoef er 0-3 van. Toen Quincy Bartens in de 65ste minuut ook nog de 0-4 maakte was de wedstrijd definitief beslist. Hierna maakte Luciano van Harlingen er in de 67ste minuut nog 0-5 van en Verhoef 0-6 in de 70ste minuut. De laatste treffer van de wedstrijd nam van Harlingen voor zijn rekening die de 0-7 maakte in de 73ste minuut.

Voor Sliedrecht is het nu winterstop, het eerstvolgende duel zal gespeeld worden op zaterdag 25 januari in de reguliere competitie uit tegen hekkensluiter Terneuzense Boys.