Afbeelding
Archief BDUmedia

Nieuwe selectie v.v. Sliedrecht krijgt langzaam vorm

21 april 2020 om 15:32 Voetbal

SLIEDRECHT Al is de lopende voetbalcompetitie in het amateurvoetbal afgebroken en zal er dit seizoen ook zeker niet meer gespeeld worden, de hoop en verwachting om het nieuwe seizoen weer te kunnen starten is er zeker.

Achter de schermen van alle coronaperikelen is de technische commissie van de voetbalvereniging Sliedrecht volop bezig (geweest) om de selectie voor het nieuwe seizoen compleet te krijgen. Zoals gebruikelijk zijn er elk jaar wat mutaties, alhoewel de kern van de selectie in tact blijft.

Sterkhouders in het team, zoals aanvoerder Coen v.d. Waal, keeper Mathijs Donatz en verdediger Bas van Stokkom hadden al in een vroeg stadium hun toezegging gedaan ook volgend seizoen bij Sliedrecht te blijven. Al snel volgden andere spelers, zoals Luciano van Harlingen, Jordy de Jong, Dennis Verhoef, Marciano Simonis, Akram Chentouf, Chris Boom, Niels Nieuwesteeg, Fabian Steenhuizen, Danny van Laarhoven en Geoffrey van Tuyl.

Een vijftal spelers zullen volgend seizoen niet meer de blauw-witte kleuren verdedigen. Yassine Belghar vertrekt naar Smitshoek waar hij al jeugdtrainer is, Jeroen Muilwijk gaat zijn heil zoeken bij Oranje Wit, Quincy Bartens vertrekt naar LRC Leerdam en Maxime Kivaka keert terug naar WNC. Ook Gavir Breidel gaar Sliedrecht verlaten; momenteel is nog niet bekend waar hij naar toe gaat.

Maar er komen ook vijf nieuwe spelers naar Sliedrecht. Als eerste heeft de vorig jaar naar ASWH vertrokken verdediger Roy van 't Hoog zijn terugkeer al vroeg aangekondigd. Ook centrale verdediger Sem v.d. Pijl (23) verhuist van Achilles Veen naar Sliedrecht. Daarnaast komt nog een voor Sliedrecht bekende speler namelijk Shurnel René Francois (24), die enkele jaren elders heeft gespeeld (laatst bij Oud Beijerland).

Van FC De Bilt komen verdediger Mike Van Kraay (27) en van Papendrecht de 21 jarige middenvelder Sven v.d. Net de Sliedrechtse gelederen versterken. Uit de eigen opleiding sluiten verder Dennis Bot, Robbie v.d. Wetering, Jort de Bruin en Jesse Steegwijk nog aan bij de selectie van Dennis v.d. Steen.

Het ziet er naar uit dat hiermee de groep weer op juiste sterkte is gebracht en kan wat betreft de spelers de nieuwe competitie niet snel genoeg beginnen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie