Nieuwkomers bij de v.v. Sliedrecht (Roy van ’t Hoog ontbreekt)
Nieuwkomers bij de v.v. Sliedrecht (Roy van ’t Hoog ontbreekt) Joop den Hartog

Aangepaste voorbereiding voetballers op nieuwe seizoen

3 juni 2020 om 11:14 Voetbal

SLIEDRECHT Alhoewel het jeugdvoetbal al wat meer armslag krijgt om te trainen, is ook bij de volwassenen de mogelijkheid om zich weer voor te bereiden op een nieuw seizoen. Weliswaar met enige beperkingen (1,5 meter afstand), heeft de selectie van de v.v. Sliedrecht vanaf 16 mei de training in aangepaste vorm hervat. Vanaf dinsdag 2 juni zijn ook de nieuwe spelers die van andere verenigingen zijn overgekomen, aangesloten bij de groep. Er wordt nu al een serieuze aanloop genomen om na een korte vakantie de groep klaar te stomen voor de nieuwe competitie die hopelijk in september weer kan beginnen.
Naast de doorstroming van enkele 2e elftalspelers naar de A-selectie, werden vijf nieuwe spelers welkom geheten nl. Shurnel Francois (ex Oud-Beijerland), Mike van Kraaij (ex FC De Bilt), Sven v.d. Net (ex Papendrecht), Sem v.d. Pijl (ex Achilles Veen) en Roy van ’t Hoog (ex ASWH) (de laatste ontbreekt op de foto).
Sliedrecht zal ook in het nieuwe seizoen ingedeeld worden in de eerste klasse. De exacte competitie indeling volgt binnenkort.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie