Oefenwedstrijd voor vv Sliedrecht
Oefenwedstrijd voor vv Sliedrecht Joop Hartog

v.v. Sliedrecht zet oefencampagne voort met overwinning

11 juli 2021 om 12:34 Voetbal

SLIEDRECHT Zaterdag 10 juli speelde Sliedrecht opnieuw een oefenwedstrijd in het kader van de voorbereiding op de nieuwe competitie. In een uitwedstrijd tegen OJC Rosmalen (hoofdklasse zondag) boekte de equipe van trainer/coach Dennis van der Steen een fraaie overwinning. In Rosmalen werd verdiend met 1-2 gewonnen.

door Joop Hartog

Met goed combinatiespel en hoog tempo werd vanaf het begin druk gezet op de tegenstander die moeite had om in balbezit tot aanvallen te komen. Sliedrecht had in verdedigend opzicht de zaken goed op orde en aanvallend zorgden de drie spitsen met veel positiewisselingen voor een aantal goede scoringskansen. Aan het afwerken van deze kansen schortte nog wel wat. Zo verdwenen doelpogingen van Coen v.d. Waal, Justin Beemsterboer en Dennis Verhoef naast of over het doel. De 0-0 ruststand was voor Sliedrecht enigszins teleurstellend, maar het vertoonde spel was goed verzorgd.

PERFECTE VOORZET In tegenstelling tot vorige week, toen de tweede helft praktisch het gehele elftal werd gewisseld, begon v.d. Steen met bijna dezelfde opstelling en dat resulteerde al snel in een treffer. Dennis Verhoef knikte een perfecte voorzet van Luciano van Harlingen beheerst binnen (0-1). Na een periode waarin weinig gebeurde en niemand iets durfde te forceren, kwam dan na een dik uur spelen toch plotseling de gelijkmaker. Van ver buiten het strafschopgebied belandde een vrije trap buiten bereik van Mathijs Donatz in de bovenhoek (1-1).

ENKELE NIEUWE AANVALLERS Onverdroten hervatte Sliedrecht de aanval en met enkele nieuwe aanvallers werd het Rosmalen-doel regelmatig bestookt. Met nog een kwartiertje te spelen was opnieuw Van Harlingen de aangever voor Justin Beemsterboer die de winnende goal binnenschoot (1-2). Zaterdag 17 juli a.s. speelt Sliedrecht weer een thuiswedstrijd. Het Gorcumse Unitas (hoofdklasse) is dan om 14.30 uur de tegenstander in de volgende oefenpartij.

To Sytsma

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie