VV Sliedrecht speelde haar derde oefenwedstrijd tegen Unitas en verloor nipt
VV Sliedrecht speelde haar derde oefenwedstrijd tegen Unitas en verloor nipt VV Sliedrecht

Nipte nederlaag voor Sliedrecht in oefenwedstrijd tegen Unitas

18 juli 2021 om 13:40 Voetbal

GORINCHEM Als laatste van drie oefenwedstrijden speelde Sliedrecht zaterdag tegen het in de 3e divisie uitkomende Unitas uit Gorinchem. Een gerenommeerde tegenstander die al in een verdere fase van de voorbereiding is dan Sliedrecht. In een redelijk goede wedstrijd, waarin Sliedrecht dit keer niet boven zichzelf uitstak, trokken de gasten uit Gorinchem met 0-1 aan het langste eind.

In de beginfase liet Sliedrecht nog wel de spierballen zien en kreeg een paar kansjes, maar verder dan een paar corners kwam men niet. Al snel moest aanvoerder Coen v.d. Waal afhaken met een blessure en werd vervangen door de uit de jeugd overgekomen Toby van Zwienen, die zich tussen de routiniers goed staande hield. Toch was Sliedrecht het eerst dicht bij succes, toen eerst verdediger Chris Boon net naast kopte en Chentouf even later op de kruising schoot.

VRIJ INSCHIETEN Vooraf was afgesproken dat deze wedstrijd in drie gedeelten van een half uur gespeeld zou worden. Halverwege het tweede deel kwamen de gasten toch op voorsprong toen Everon Pisas een voorzet vrij kon inschieten (0-1). Sliedrecht probeerde te antwoorden, maar kon niet de passie en inzet etaleren die vorige week aan de dag werd gelegd tegen Rosmalen; hiervoor was de tegenstander dit keer te sterk.

COMPETITIES Toch liet Sliedrecht, na een aantal wisselspelers te hebben ingebracht, in het laatste half uur meer aanvalsdrift zien en was nog enkele keren dicht bij de gelijkmaker, maar Unitas hield de gelederen gesloten. Hiermee werd het eerste deel van de voorbereiding afgesloten en zal de draad na drie weken vakantie weer worden opgepakt en de echte voorbereiding voor de nieuwe competitie weer beginnen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie