Chris Boom (No. 2) belaagt SVL-doelman Mocking
Chris Boom (No. 2) belaagt SVL-doelman Mocking VV Sliedrecht

Sliedrecht wint eerste competitieduel tegen SVL

26 september 2021 om 13:45 Voetbal

SLIEDRECHT Met de zware bekerwedstrijd van dinsdag 21 september tegen Sparta Nijkerk nog in de benen, heeft Sliedrecht zaterdag de openingswedstrijd van de nieuwe competitie met 1-3 gewonnen. Tegenstander was SVL uit Langbroek, een fysiek sterke tegenstander die zich niet gemakkelijk opzij liet zetten.

Alhoewel de gastheren snel druk zetten om Sliedrecht het positiespel moeilijk te maken had Sliedrecht toch het merendeel van de wedstrijd de controle. Na wat kleine kansjes opende Justin Beemsterboer na een klein kwartier met een beetje geluk de score (0-1). Binnen twee minuten herhaalde opnieuw Beemsterboer dit kunstje en bracht Sliedrecht op een comfortabele 0-2 voorsprong.

HATTRICK In het tweede deel van de wedstrijd trachtte SVL alles uit de kast te halen om Sliedrecht vast te zetten en dat lukte aardig tot ze in de buurt van het Sliedrechtse doel kwamen, dan ontbrak de precisie en misten zij een afronder. Toch werd uit een scrimmage voor het Sliedrecht doel tien minuten voor tijd nog tegen gescoord door Selcuk Albayrak (1-2), maar het sprankje hoop dat dit doelpunt opleverde werd al snel om zeep geholpen door opnieuw Beemsterboer, die op aangeven van Danny van Laarhoven 1-3 scoorde. Opnieuw een hattrick voor de snelle Sliedrechtse aanvaller die zich op alle plaatsen in de voorhoede thuis voelt en gemakkelijk scoort.

Zaterdag 2 oktober speelt Sliedrecht de eerste thuiswedstrijd van de nieuwe competitie. Dan is FC Breukelen de tegenstander, aanvang van de wedstrijd 14:30 uur.