Rodney Huijgen scoort het eerste doelpunt
Rodney Huijgen scoort het eerste doelpunt Joop Hartog

Sliedrecht oefent voor hervatting competitie

Voetbal

SLIEDRECHT Door de versoepeling van de corona maatregelen is amateurvoetbal gelukkig weer toegestaan en zal de lopende competitie weer worden hervat. Alvorens Sliedrecht volgende week weer in actie moet komen, werd zaterdag 5 februari in Aalst tegen Roda Boys (koploper 2e kl. F) een oefenwedstrijd gespeeld.

door Joop Hartog

Beide teams maakten er een nuttige partij van, waarbij Sliedrecht met 1-5 als winnaar huiswaarts keerde. Een snel doelpunt in de vijfde minuut van Rodney Huijgen en een goal van Justin Beemsterboer na een half uur bracht de ruststand op 0-2 in een wedstrijd, waarin Sliedrecht duidelijk de bovenliggende partij was, maar waar ook Roda Boys trachtte met verzorgd voetbal tegenstand te bieden.

Enkele wissels bij aanvang van de tweede helft zorgden al heel snel voor meer doelpunten. Binnen tien minuten had Justin Beemsterboer tweemaal het net gevonden en zorgde Niels Nieuwesteeg voor nummer vijf. Vlak voor het eindsignaal kon Roda Boys toch nog de verdiende ere-treffer maken (1-5).

Een nuttige oefenpartij in aanloop naar de competitiewedstrijd van a.s. zaterdag 12 februari, wanneer Sliedrecht op sportpark De Lockhorst Montfoort SV’19 ontvangt, aanvang 14.30 uur. 

advertentie