De selectie voor komend seizoen krijgt steeds meer vorm
De selectie voor komend seizoen krijgt steeds meer vorm Sliedrecht Sport

Sliedrecht Sport Heren 1-selectie 2024-2025 krijgt vorm

29 februari 2024 om 16:51 Volleybal

SLIEDRECHT De mannelijke Eredivisie-selectie van Sliedrecht Sport krijgt al aardig vorm. Was eerder al bekend dat de huidige technische staf intact blijft, inmiddels hebben ook vijf spelers getekend voor volgend seizoen.  

Coaches Martijn van Goeverden, assistent Frank Vlot en assistent-trainer Mark Roper, kunnen komend seizoen wederom een beroep doen op spelverdelers Rick van der Sluis en Daan Haanappel, libero Mart de Groot, diagonaal Marius den Hartog en middenman Jacob Krijnsen. ,,We gaan graag op de ingeslagen weg door en willen grotendeels het huidige team behouden; met enkele gerichte versterkingen”, licht hoofdcoach Van Goeverden toe. ,,Daarmee zijn we op de goede weg. Een aantal gesprekken loopt, zodat we binnenkort meer nieuws bekend kunnen maken.”  Wie niet meer terug zal keren in de selectie is Cain van Hal. Hij geeft komend seizoen voorrang aan zijn gezinsleven en maatschappelijke carrière.

Rick van de Weg

06 55 72 02 91

Havana Orange | Community PR

Schiehavenkade 216 | 3024 EZ  |  ROTTERDAM 

Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

Hannie Visser-Kieboom

advertentie
advertentie