Hugo van Veen in actie.
Hugo van Veen in actie. John van Geenen

Hugo van Veen naar Sliedrecht Sport Heren 1

27 juni 2022 om 11:02 Volleybal

SLIEDRECHT Sliedrecht Sport Heren 1 bestaat inmiddels uit een tiental. Diagonaal Hugo van Veen maakt de overstap naar de blauw-witte Eredivisionist. Team en staf zijn daarmee vrijwel op orde voor het nieuwe seizoen. 

Hugo van Veens (20) volleybalcarrière liep via Ouderkerk en AMVJ Amstelveen naar Heren 1 van PDK Huizen. Ook speelde hij in Jeugd Oranje en Beach Team Nederland. De overstap naar Dynamo Heren 2 betekende speeltijd in de Topklasse. Na Spaarnestad volgt nu de stap naar de Eredivisie. ,,Daar ben ik trots op. Komend seizoen wordt een prachtige ervaring. Een leuk team met een mix van ervaring en jeugd. Ik kan mezelf flink ontwikkelen.” 

Die mening wordt gedeeld door hoofdcoach Martijn van Goeverden: ,,Hugo is een leergierige en ambitieuze speler die grote stappen gaat maken. Samen met Marius vormt hij onze bezetting op de diagonaal positie. Daarmee is het team vrijwel rond.” Voor de staf geldt dat deze al helemaal compleet is. Eerder werd al bekend dat Frank Vlot assistent trainer-coach is geworden en Mark Roper assistent-trainer is gebleven. Ook Sandra Vonk, Christy van Buren en Brian Cleton blijven op post als respectievelijk teammanager, data-analist en algemeen assistent. 

De Sliedrechtse selectie ziet er nu als volgt uit: spelverdelers Rick van der Sluis en Daan Haanappel, libero Mart de Groot, middens Jesper van Muijden en Raygid Isenia, diagonaal-spelers Marius den Hartog en Hugo van Veen en passer-lopers Erik van der Schaaf, Martijn de Haan en Youri Ebbelaar. Van midden Jorg de Waard is inmiddels afscheid genomen. 

Rick van de Weg

06 55 72 02 91

Havana Orange | Community PR

Linker Rottekade 292 | 3034 CV  ROTTERDAM | 010 313 09 49

--


Met vriendelijke groet,

Marjanne Dijkstra

Redacteur BDUmedia

06 - 53 55 01 14

Op vrijdag afwezig.

Mis niks, lees alles. Neem hier een abonnement op het lokale nieuws in jouw gemeente

Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie