Martijn de Haan
Martijn de Haan Peter Verheijen

Martijn de Haan keert terug bij Heren 1 Sliedrecht Sport

24 april 2020 om 10:23 Volleybal

SLIEDRECHT Oud-international Martijn de Haan is komend seizoen weer te bewonderen in het hoogste team van Sliedrecht Sport. Hij schuift door vanuit het tweede. Ook Bart Yark en Marius den Hartog zijn volgend seizoen van de partij, waarmee de blauw-witten vrijwel volledig op sterkte zijn voor de strijd in de Eredivisie in 2020-2021.

Passer-loper Martijn de Haan maakte in het seizoen 2015-2016 ook al deel uit van de Sliedrechtse H1-selectie. Daarna vertrok hij voor twee seizoenen naar Taurus, waarmee hij de Nationale Beker wist te winnen. Na een seizoen VCN in Capelle aan den IJssel, speelde hij in 2019-2020 in De Basis voor Heren 2. 

Trainer-coach Paul van der Ven: ,,Martijn heeft zich afgelopen seizoen sterk ontwikkeld. Zijn komst past mooi in onze ambitie om het team te verjongen."

Martijn de Haan: ,,Ik vind het prachtig om na vier seizoenen terug te mogen keren naar Heren 1 van Sliedrecht Sport. Ik ben ervan overtuigd dat wij als team een mooi en uitdagend seizoen tegemoet gaan. Ik kijk er vol enthousiasme naar uit!"

Ook passer-loper Bart Yark en diagonaal Marius den Hartog zijn komend seizoen wederom in het blauw-wit te bewonderen. Dat geldt niet voor passer-loper Jeffrey van Wijk. Hij stopt na één seizoen bij Sliedrecht Sport. Tenslotte is de staf van Heren 1 verder versterkt. Assistent trainer-coach van Dames 1, Mark Roper, zal een deel van de trainingen bij de mannen gaan verzorgen in seizoen 2020-2021.

Met Yark, Den Hartog en De Haan telt het mannelijk keurkorps uit de Alblasserwaard nu elf spelers. Eerder werden Gerard Baan, Mart de Groot, Rick Julicher, Joël Blokland, Jorg de Waard, Niels Vermeulen, Rick van der Sluis en Tom Koops al vastgelegd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie