Net als in 2017 neemt Sliedrecht Sport het op tegen de Belgische landskampioen: Asterix Avo Beveren.
Net als in 2017 neemt Sliedrecht Sport het op tegen de Belgische landskampioen: Asterix Avo Beveren. Peter Verheijen

Sliedrecht Sport-dag start volleybalseizoen spectaculair

Volleybal

SLIEDRECHT Op zaterdag 14 september staat de Sliedrecht Sport-dag op het programma. Traditioneel vormt dit evenement de start van het zaalvolleybalseizoen in sporthal De Basis. Heren 1 ontvangt VoCASA uit Nijmegen en de dames gaan de strijd aan met de landskampioen van België.

Van 09.00 tot en met 16.00 uur zal het al een drukke bedoening zijn in De Basis, het hoofdkwartier van Sliedrecht Sport. Vele teams van de 'blauw-witten' spelen dan hun oefenwedstrijden. Ook voor de twee hoogste teams staan er daarna oefenpotten gepland. Om 17.00 uur blikken de mannen van Heren 1 vooruit naar 16 oktober. Op die avond staat de competitiewedstrijd tegen het Nijmeegse VoCASA op de planning. Zaterdag dus alvast een voorproefje.
Om 19.00 uur zijn er dan de teampresentaties van zowel Dames 1 als Heren 1, met vanzelfsprekend een introductie van alle nieuwe aanwinsten in het veld: vier bij de mannen en vier bij de vrouwen.
Om 20.00 uur is het de beurt aan Dames 1. Zij spelen een rematch van de eerste wedstrijd in de Champions League 2017-2018 en treffen de landskampioen van België: Asterix Avo Beveren. Een mooie pot om te kijken hoe ver de Sliedrechtse dames zijn op weg naar hopelijk prolongatie van de landstitel.
Vanaf 21.30 uur is het dan tijd voor iedereen om écht sportief in actie te komen met de enige, echte, spetterende pubquiz 'Hollandse style'. Deelname staat open aan teams en inschrijving kan via de website van Sliedrecht Sport.

advertentie
advertentie