Afbeelding
Alex Willemsen

Bouwfestijn van de Symfonie in Sliedrecht geslaagd

1 september 2019 om 07:11 Nieuwbouw

SLIEDRECHT Op een zonnige donderdagmiddag werd de startbouw van het nieuwbouwproject de Symfonie in de Baanhoek-West met een officiële handeling ingeluid. De vertegenwoordigers van de gemeente Sliedrecht, de kopers van de Symfonie en andere geïnteresseerden werden feestelijk ontvangen door ontwikkelende bouwer Gebroeders Blokland.

Als officieel startsignaal van de bouw heeft Wethouder Spek samen met de kinderen een grote puzzel in elkaar gezet. Onder een luid applaus werd de confetti afgevuurd en kan er met de bouw van deze 37 woningen gestart worden. Naast Sliedrechters verhuizen er ook verschillende kopers vanuit omliggende plaatsen naar Sliedrecht. De wethouder is blij met de vrijkomende woningen in Sliedrecht die juist de doorstroming zullen bevorderen en wenst iedereen veel woonplezier toe.

De Symfonie is door Gebroeders Blokland ontwikkeld en is daarnaast ook verantwoordelijk voor de bouw van deze 37 eengezinswoningen. Het is een project met een mooie mix van moderne rijwoningen en jaren '30 rij- en twee-onder-één-kap woningen. Alle woningen zijn ontwikkeld met oog op de toekomst; energiezuinig en gasloos door de bodemwarmtepomp, waarvan de bronnen inmiddels al zijn geboord. Er zijn nog een aantal twee-onder-één-kap woningen te koop. Meer informatie over dit project is te vinden op www.symfoniesliedrecht.nl

Na de officiële handeling liepen de genodigden richting sportcomplex de Basis. In de sportcafe 't Bankie was er onder het genot van een hapje en drankje tijd om de toekomstige buren te ontmoeten en ideeën voor het nieuwe huis uit te wisselen. Ook voor Gebroeders Blokland was het leuk om terug te zijn in een sportcomplex dat ze zelf in 2018 hebben opgeleverd.

De Symfonie zal naar verwachting in de zomer van 2020 opgeleverd worden.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie