Elroy Bezemer
Elroy Bezemer Rob Stout

Elroy Bezemer nieuwe coach Dames 2 Sliedrecht Sport

17 maart 2020 om 10:23 Volleybal

SLIEDRECHT Met ingang van komend seizoen (2020-2021) is Elroy Bezemer aangesteld als trainer-coach van Dames 2 van Sliedrecht Sport. Elroy maakt sinds dit seizoen, onder andere als trainer-coach van Dames 3, onderdeel uit van het trainerscorps van Sliedrecht om de jeugdopleiding in brede zin verder te versterken en de doorstroming van talenten naar, met name, Dames 1 te begeleiden. Dit proces continueert hij vanuit zijn nieuwe rol. Hij blijft dan ook als trainer betrokken bij Dames 3.

Elroy wordt in zijn nieuwe rol ondersteund door, onder andere, Mark Roper. De huidige assistent-trainer-coach Dames 1 heeft niet alleen zijn contract verlengd om komend seizoen hoofdcoach Vera Koenen te blijven ondersteunen bij het hoogste damesteam, maar wordt hij ook assistent-trainer bij Dames 2 om daarmee de aansluiting tussen de twee hoogste blauw-witte teams te verbeteren.

De staf van Dames 2 zal verder bestaan uit assistent-trainer Meike Martijn en krachttrainer Tom Baas. De aanstelling van een nieuwe trainer-coach voor Dames 3 voor seizoen 2020-2021 volgt zo spoedig mogelijk.

 

Rick van de Weg
06 55 72 02 91

Havana Orange | Community PR
Linker Rottekade 292 | 3034 CV ROTTERDAM | 010 313 09 49


Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie