Christie Wolt  in actie
Christie Wolt in actie Pim Waslander

Pakken de dames van Sliedrecht Sport de zesde landstitel?

23 april 2021 om 14:01 Volleybal

SLIEDRECHT Wederom een 3-0 overwinning vorige week zorgde ervoor dat de dames deze zaterdag voor de 6e (!) keer landskampioen kunnen worden. Dit zou dus zo maar eens de laatste voorbeschouwing van het bijzondere volleybalseizoen 2020-2021 kunnen zijn…

door Nienke de Waard

Bijzonder is het zeker, want in elke voorbeschouwing, nabeschouwing, live-verslag van een wedstrijd gaat het over de lege tribunes, positieve en negatieve testen, teams die spelers missen of wedstrijden die niet door kunnen gaan.

Er wordt weleens gezegd dat winnen went... totdat je weer een keer een belangrijke wedstrijd verliest. Je baalt, krijgt het niet uit je hoofd, bent gebrand op revanche en de wil om te winnen is enorm. Of het nou het mislopen van de bekerfinale was of de tegenslagen waar het team mee moest dealen (net als alle andere teams in de Eredivisie), het is duidelijk dat de honger naar prijzen nog steeds aanwezig is! En dat was duidelijk te zien aan het spel van de dames. De afgelopen twee finalewedstrijden tegen Apollo hebben we een ijzersterk spelend Sliedrecht Sport gezien. Zelf vanachter de laptop is te zien dat de gaten soms in de vloer worden geslagen.
Apollo heeft na het winnen van de beker ook ervaren hoe het winnen van een grote prijs voelt en zal er natuurlijk alles aan doen om het geweld van Sliedrecht te stoppen. Maar is een Sliedrecht Sport in deze vorm en met deze gretigheid wel te stoppen?

Tip voor aanstaande zaterdag: trek je blauw/witte kleding aan, zorg voor wat lekkers te eten en drinken binnen handbereik en geniet van de gratis livestream via SliedrechtSport.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie