Afbeelding
Sliedrecht Sport

Sliedrecht Sport organiseert beachtrainingen voor iedereen

29 april 2023 om 15:33 Volleybal

SLIEDRECHT Vanaf 9 mei starten de speciale beachtrainingen bij Sliedrecht Sport. Ze worden gegeven door toptrainers en -spelers van de vereniging. Iedereen kan meedoen, ook als je geen lid bent. 

Deelname is mogelijk voor jeugd en senioren die de fijne kneepjes en technieken van het beachvolleybal willen leren. De trainingen worden gegeven door Elroy Bezemer & Cas Westgeest en Heren 1-spelers Daan Haanappel & Luuk de Groot.

Jeugd tot en met 12 jaar traint één keer in de week (dinsdagen van 17.00 tot 18.00 uur). Oudere jeugd en senioren trainen twee keer per week (dinsdagen en vrijdagen van 18.00 tot 19.30 uur of van 19.30 tot 21.00 uur). De trainingen beginnen op 9 mei en lopen door tot en met 4 juli.

De investering hiervoor is erg overzichtelijk. Het is een eenmalige betaling van 40 euro (jeugd t/m 12 jaar) of 90 euro voor alle trainingen. Wie nog geen lid van Sliedrecht Sport is, wordt gevraagd Sliedrecht Sport Beach-lid te worden. De contributie hiervoor bedraagt voor jeugd 50 euro per seizoen en voor senioren 60 euro per seizoen. Er kan dan ook gratis beachvelden worden gereserveerd buiten de trainingen om.

Info en aanmelden: www.sliedrechtsport.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie