Afbeelding
pixabay.com/TaniaVdB

Peel Push te gast in De Basis bij Sliedrecht Sport

20 oktober 2023 om 16:12 Volleybal

SLIEDRECHT Na de spannende competitiewedstrijden tegen twee topteams uit de Eredivisie en de doordeweekse Europese wedstrijden is zaterdag het team van Peelpush uit Meijel te gast in De Basis. In plaatsen op de ranglijst ontlopen beide teams elkaar op dit moment niet veel met een 7e en 8e plaats, maar gezien het spelers potentieel van de thuisploeg moet het mogelijk zijn om met de volle winst een aantal plaatsen te stijgen op de ranglijst.

door Marcel Ritmeester

Wat valt er over de tegenstander te zeggen? Het team van coach Johan Leenders probeert altijd degelijk volleybal te spelen met veel kansen voor jeugdige speelsters, waarvan de meesten uit de eigen regio. De gemiddelde leeftijd ligt dan ook onder de 21 jaar, waar dat bij Sliedrecht Sport ongeveer 23 jaar is. Afgelopen zondag lukte het de Limburgsen net niet om een set te winnen tegen Dynamo, dus dat zal zaterdag minstens het doel zijn. 

Nu de focus op de blauw-witten. Op het moment van schrijven is de uitwedstrijd tegen Bevo Rekkenshop Roeselare in België nog niet gespeeld, maar de verwachting is dat ongeacht het resultaat daar, onze meiden het thuispubliek een mooie wedstrijd willen voorschotelen. Het team begint meer en meer op elkaar ingespeeld te raken. Wie er ook in het veld staat, goed volleybal moet mogelijk zijn! En daarbij, het is een team dat ook als het even wat tegenzit, de rug recht en laat zien dat terugknokken in het bloed ziet. 

De wedstrijd begint zaterdag om 20:00 uur. Vanaf 13:30 uur kan echter al genoten worden van twee wedstrijden elk voor zowel Dames 2 als Heren 2 in het Nationale Bekertoernooi. Voor alle duels geldt dat de entree gratis is en het Bankie voor, tijdens en na de wedstrijden geopend.

Volop kansen op 3 punten voor Sliedrecht Sport

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie