Waterpolo herenteam
Waterpolo herenteam DWF

Waterpolo heren DWF gaan met winst naar huis

4 december 2023 om 10:46 Waterpolo

ZWIJNDRECHT/SLIEDRECHT De waterpolo heren van Zwem- en Polovereniging Door Water Fit (DWF) speelden afgelopen zaterdag een uitwedstrijd tegen ZZ&PC De Devel. De wedstrijd in Zwijndrecht heeft DWF gewonnen met een stand van 5-15.

In de eerste periode maakte Marco Slieker binnen de eerste minuut het eerste punt. De tegenstander reageerde snel en het werd 1-1. Na mooie doelpunten van Niels van Vuuren, Marco Slieker, Stef Kraaijeveld en Chris den Breejen werd deze periode afgesloten met een 1-5 voorsprong.

De tweede periode werd de voorsprong vergroot door nog vijf doelpunten te maken en maar één tegen doelpunt. De derde periode begon met een tegen doelpunt, maar de heren van DWF lieten zich niet kennen en scoorde daartegen twee doelpunten en eindigde het in een 3-12 voorsprong. In de vierde periode werd de winst niet meer weggegeven en is er gewonnen met 5-15.

Doelpunten: Marco Slieker 5, Chris den Breejen 3, Stef Kraaijeveld 3, Joris Kaaks 3 en Niels van Vuuren 1. Volgende week zaterdag 9 december spelen de heren in Sliedrecht om 17:00uur tegen De Linge/PCG H4.

advertentie
advertentie