Afbeelding
DWF

Jongste zwemmers winnen bij Clubmeet

27 maart 2023 om 12:02 Zwemmen

ROZENBURG/SLIEDRECHT Zaterdag 25 maart werd het laatste deel van de minioren Clubmeet gezwommen. Zwemvereniging Door Water Fit (DWF) behaalde 7 persoonlijke records (PR).

De wedstrijd begon met een 4x50m vrije slag estafette. De estafette werd gezwommen door Guus van Wingerden, Matthijs Biesheuvel, Django Daems en Roos van Wingerden. Guus begon snel en verbeterde zijn tijd met drie seconden. Het team behaalde de derde plaats.

Milan van Renswoude zwom als nieuweling voor het eerst. Hij verscheen aan de startblokken voor de 50m vrije slag. Hij zwom een snelle tijd van 41.83.

Sarah Mijnster zwom voor het eerst de 50m schoolslag. Hierbij zette ze een mooie tijd neer van 1:06.76. Roos van Wingerden was met een paar honderdsten verschil net vierde geworden. Dit compenseerde ze met de 50m rugcrawl waarbij ze als eerste finishte.

Op de 50m vrije slag verbeterde veel zwemmers hun tijd. Guus van Wingerden en Sem van Hattem verbeterde allebei twee keer hun tijd. Guus verbeterde voor de tweede keer zijn tijd met een halve seconde. Sem van Hattem verbeterde de eerste keer zijn tijd met zes seconden. Later in de wedstrijd scherpte hij zijn tijd verder aan met 2 seconden. Matthijs Biesheuvel zwom een PR van zeven seconden. Aram Petrosyan zwom heel dichtbij zijn tijd en zat er met een paar honderdsten boven. Anne-Lotte de Vreede verbeterde haar oude tijd met drie seconde en behaalde de eerste plaats.

De wedstrijd werd afgesloten met een 4x50m vrije slag koppelrace. Hierbij zwemmen twee zwemmers om de beurt in estafettevorm. Deze werd gezwommen door Sem van Hattem en Anne-Lotte de Vreede en finishte als tweede. Aan het eind van de wedstrijd kregen ze een erelint en een oorkonde met de prestaties.

De volgende wedstrijd van DWF is aankomende zaterdag 1 april, Regio West Competitie in Papendrecht. Deze is online te volgen via livestream.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie