Geslaagd tennistoernooi bij SLTC

14 september 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - SLTC kijkt terug op een geslaagd tennistoernooi dat van 28 augustus tot en met 6 september plaats vond op het terrein van de tennisvereniging. Het 'van der Leun Baggertoernooi' dat dit jaar voor de negende keer werd gehouden was weken voor de deadline al overcompleet met 306 deelnemers.

Het finale weekend stond in het teken van een Van der Leun haringparty, waar een ieder genot van de verse haring die geserveerd werd.Om de naam van Sliedrecht hoog te houden was ook op de finalezondag een werkelijke palingroker te gast die in een ton zijn verse paling rookte en men op het terras kon genieten van deze delicatesse terwijl men tennis zag op hoog niveau.

Maar er werd natuurlijk ook getennist. Op het centre court werd een herensingle finale gespeeld tussen Arash Rezal en Erik Kleinkramer. In een twee setter trok Arash deze partij naar zich toe en won de 1e prijs. Ook de herendubbel in deze categorie trok veel publiek en bij vlagen zag men zeer mooi tennis. Hierbij won het herenkoppel Patrick Struijk en Lex Roos in een spannende twee setter met de standen 6-4 en 6-4. Bij de vrouwen won Vera van Wingerden in een poule de eerste prijs.

Op zondagavond 6 september sloot SLTC definitief het toernooi 2009 af en zal de ervaringen meenemen voor het komende toernooi in2010.