Stand-up comedy met Roel Verburg en Dries Postma

1 maart 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Elektra vindt het weer tijd voor een maandelijkse dosis humor in Sliedrecht. Daarom heeft het jongerencentrum twee top comedians geboekt die in de barruimte hun beste kunsten zullen vertonen op vrijdag 11 maart: Roel Verburg en Dries Postma.

Roel Verburg (foto 1) is getogen in Woerden en sinds 1994 woonachtig in Amsterdam. Hij zong en speelde vanaf zijn zeventiende jarenlang in allerlei bandjes om in 2000 als cabaretier het podium te bestijgen. In 2002 werd Roel geselecteerd voor het Leids Cabaret Festival en kort daarna was hij te gast in het VARA tv-programma Kopspijkers alwaar hij demonstreerde feilloos achteruit te kunnen praten. Inmiddels ging hij zich ook richten op stand-up comedy en werd aangenomen als comedy trainee van de Comedytrain. En passant studeerde Roel in 2004 na tien en een half jaar eindelijk af. Sindsdien treedt Roel door het hele land in allerlei hoedanigheden op: als singer/songwriter, cabaretier, presentator en stand-up comedian.

Dries Postma (foto 2), verhuisde op z'n vijftiende met z'n ouders naar een dorp waar een ernstig gebrek aan pispalen heerste. De enige manier om te overleven, was humor. Nu treed hij op als stand-up comedian en is hij schrijver geworden. In zijn boek 'Eet nooit gele sneeuw' beschrijft hij hoe hij het oer-saaie dorp door middel van humor heeft overleefd.

De avond begint om 20.00 uur. De entree is 4 euro.

JC Elektra, Stationsweg 4 Sliedrecht, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie