Leer bridgen met Het Kompas

22 februari 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het Kompas start 1 mei met een vijftiendelige bridgecursus. Belangstellenden kunnen zo op een eenvoudige manier het kaartspel onder de knie krijgen. De cursus wordt afgesloten met een BDU-starterswedstrijd.

Met deze cursus wordt u bridgerspeler in opleiding met alle sportieve en sociale aspecten van dit bijzondere spel. De cursus wordt speciaal voor onze lezers gemaakt door bridgeleraar Leen van den Herik, lid van bridgeclub De Vesting uit Gorinchem.

Wat u daarvoor moet doen?

A: U opgeven als deelnemer. Alleen, met familie, vrienden, kennissen, collega's, kinderen of leerlingen. Bedrijfsteams en scholen zijn welkom.

B. Iedere week de instructie in de krant lezen en de oefenstof met je medespelers één tot twee uur serieus in praktijk brengen.

C. Gebruikmaken van de aangeboden internetwetenswaardigheden en een gratis cd-rom met bridgeprogramma voor op de computer.

D. Deelname aan georganiseerde 'meet and greet' met de bridgedocent en/of uitstapjes naar leuke bridgelocatie.

E. Deelname aan eindtoernooi van deelnemers.

F. Speciaal aanbod voor een vervolgcursus en het lidmaatschap van een echte bridgeclub.

Opgave kan via bridgelestest@hotmail.com of de telefonische 24 uurs helpdesk: 084-8382736. De punten C t/m F zijn alleen toegankelijk voor deelnemers die zich hebben opgegeven.

advertentie
advertentie