G-Team vv Sliedrecht speelt gelijk

30 september 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het G-team van vv Sliedrecht heeft zaterdag uit bij het Maaslandse MVV'27 een 1-1 gelijkspel behaald. Dit was een wedstrijd van de keepers met de sterk spelen goalie Michael als man of the match aan Sliedrechtse zijde.

Sliedrecht begon goed aan de wedstrijd en kreeg kansjes. Maar steeds ging de bal óf net naast óf de keeper stond op de juiste plaats. Ook de MVV-ers kreeg kansen, maar ook zij stuitten keer op keer op de sterk spelende Michael. De ruststand was dan ook 0-0.

Na rust een zelfde beeld met twee aanvallende teams. Door een ongelukkig moment in de Sliedrechtse verdediging kwam MVV op 1-0. Hierna zocht Sliedrecht nog meer de aanval en het was Delano die met een afstandschot de verdiende gelijkmaker binnen schoot. Het bleef tot de laatste minuut spannend.