Mooie opbrengst na drie avonden United by Music

Nieuws

SLIEDRECHT - Stichting United by Music gaf afgelopen week drie bijzondere shows in partycentrum De Lockhorst in Sliedrecht. Op 16 april werd de zaal gevuld met cliënten van de ASVZ en op 17 en 18 april namen bedrijven en supporters van United by Music plaats in de Lockhorst.

De drie shows waren een groot succes. Elke avond kwamen zo'n 250 gasten, die allen genoten van een luxe diner en muziek van verschillende artiesten.

Bijzondere gasten waren de Amerikaanse artiesten Candye Kane, Karen Lovely en Little Willie Littelfield die samen met de artiesten van United by Music op het podium stonden. De avond werd afgesloten met een veiling.

De shows waren bedoeld om geld in te zamelen voor de activiteiten van United by Music. Deze stichting geeft getalenteerde mensen met een verstandelijke beperking de kans om op te treden voor een groot publiek. De stichting probeert op deze manier de integratie van mensen met een verstandelijke beperking in de samenleving te bevorderen. De benefietshows hebben zo'n 30.000 euro opgeleverd en dat geld wordt gebruikt voor talentontwikkeling van de groep artiesten. De groep artiesten van United by Music is inmiddels verdubbeld en op deze manier krijgen nog meer mensen met een verstandelijke beperking de kans om hun talenten te tonen.

Op Koninginnedag zijn de artiesten van United by Music om 12.00 uur te zien op het Dr. Langeveldplein in Sliedrecht. Info: www.unitedbymusic.nl.

advertentie
advertentie