Boetiek Inn volgt de laatste modetrends

11 december 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In een fraai pand aan de Kerkbuurt 94 is al bijna vijfentwintig jaar Boetiek Inn gevestigd. De klant vindt er een mooie collectie dames- en herenmode die een brede doelgroep aanspreekt. ,,We volgen de modetrends op de voet, maar kiezen wel voor een stijl die goed draagbaar is", vertelt eigenaresse Evelien Prinssen . Zij nam de zaak in 2009 over van haar vader Aad.

Door Ria Scholten

,,Door de jaren heen is er heel wat veranderd, maar mode blijft ons altijd fascineren. We hebben er plezier in om voor onze klanten een gezellige sfeer te creëren met een kopje koffie en een praatje", vertelt Evelien, die in de zaak wordt bijstaan door Loes en Femke. Laatstgenoemde ontbreekt helaas op de foto. ,,Mode is onze passie en daarom kunnen zowel de dames als de heren rekenen op een deskundig en eerlijk advies. Onze collectie is gericht op mensen die het leuk vinden om modisch en stijlvol gekleed door het leven te gaan. Dat onze formule aanslaat blijkt uit het feit zowel jongeren als ouderen de weg naar onze zaak weten te vinden."

,,We verkopen damesmode in de maten 34 tot en met 44 van onder andere Expresso, Tramontana, Juffrouw Jansen en Angels. De klant kan hier terecht voor een mooi basisstuk in de vorm van een little black dress, een mooi jasje of een goede jeans. Gecombineerd met de trends van het seizoen kan er steeds weer worden genoten van een nieuwe look. Voor de feestdagen is een modieus jurkje van bijvoorbeeld Juffrouw Jansen een prima optie. Wie liever wat sportiever gekleed gaat kan kiezen voor een broek met een mooie glans."

Ook over de mannenmode is er het nodige te vertellen. ,,Boetiek Inn is de enige zaak in Sliedrecht die Wrangler jeans verkoopt", aldus Evelien. ,,We hebben een mooie collectie in de maten 30 tot en met 38 in verschillende stoere wassingen. De klant heeft daarnaast de keuze uit een breed scala aan modellen en kleuren. Graag wil ik de aandacht vestigen op onze ruime keuze in chino's in vele kleuren van onder andere MEXX. We bieden onze klanten graag de mogelijkheid om een complete set uit te kiezen en daarom kunnen zij in onze winkel ook terecht voor een passend overhemd en een casual colbert. Met het oog op de feestelijke decembermaand wil ik aandacht vragen voor onze kostuums in een alleszins redelijke prijsklasse."

De winkel heeft een ruime keuze in accessoires zoals panty's, sjaals, sieraden, ceintuurs, tasjes en schoenen. Wie op zoek is naar een leuk mannencadeautje voor de kerst doet er goed aan om eens binnen te stappen voor een lederen riem, boxershort of het klassieke paar sokken. Voor zowel dames en heren hebben we een mooie collectie warme jassen. Een andere optie is de giftcard, waarvan de klant zelf het te besteden bedrag mag bepalen. Zie ook de Facebookpagina www.facebook.com/boetiekinn. De winkel is telefonisch bereikbaar via 0184-420217.

Foto-onderschrift:

Loes en Evelien worden geflankeerd door de oud-eigenaren Nelly en Aad.

advertentie
advertentie