Afbeelding
Moonshine

DJ Riverside in The Moonshine

Activiteiten

SLIEDRECHT Als de kerstman is uitgezwaaid, is het de zaterdag tussen kerst en oud & nieuw partytime in The Moonshine. Na weken vol kerstgekte gooit DJ Riverside het roer om en laat de klappers van de 80's tot 00's weer heerlijk om je oren vliegen. Met een lekker drankje en een overdoses groovy beats, gekkigheid en vette classics volledig uit je pannenkoek tijdens een ouderwetse avond stappen. De verplichte nummers zitten er op, het opzitten is voorbij, dus vergeet die kersttrui en kom 28 december gezellig meefeesten met DJ Riverside in The Moonshine.

 


Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

Afbeelding
advertentie
advertentie