Afbeelding
ANWB

Avonturenboerderij Molenwaard is het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2020

24 januari 2020 om 12:19 Activiteiten

REGIO Donderdag is bekendgemaakt dat Avonturenboerderij Molenwaard het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2020 is. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het 'Leukste Uitje van Nederland'.

Voor het tweede jaar op rij mag Avonturenboerderij Molenwaard zich het Leukste Uitje van Zuid-Holland noemen. Het managementteam van het Groot-Ammerse themapark mocht de Gouden Award in ontvangst nemen. Miniworld Rotterdam kreeg de Zilveren Award en Mariniersmuseum Rotterdam de Bronzen Award.

Vol trots vertelt Michael van Hoorne: ,,Natuurlijk hadden we het gehoopt, maar om deze Gouden Award weer in handen te houden, is wel heel bijzonder. Voor de tweede keer het Leukste Uitje van Zuid-Holland; hoe gaaf is dat! Het publiek blijft onze kant op komen, bezoekers zijn nog steeds heel tevreden, onze gastvrijheid wordt alom geprezen en het concept blijft in Nederland uniek. Dat is nu opnieuw beloond, met goud! Maar, deze prachtige publieksprijs was natuurlijk nooit mogelijk geweest zonder onze hardwerkende, meest gastvrije medewerkers van de Avonturenboerderij. Wat ben ik ongelofelijk trots op hen. Zij verdienen alle lof!"

Met het oog op de toekomst zet Avonturenboerderij Molenwaard de uitbreiding van het park verder voort. ,,Met het nieuwe themagebied 'De Boomgaard' hopen we kinderen vanaf dit najaar meer te kunnen leren over fruit en insecten", aldus Michael van Hoorne.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie