Afbeelding
Avonturenboerderij Molenwaard

Groen licht voor schoolreisjes Avonturenboerderij Molenwaard

26 juni 2020 om 08:36 Activiteiten

GROOT-AMMERS Geen 1,5 meter afstand tot anderen voor kinderen tot en met 12 jaar. Dat bleek woensdag uit de persconferentie van minister-president Rutte en houdt direct in dat Avonturenboerderij Molenwaard weer volop schoolreisjes op het park kan ontvangen.

Donderdagochtend ontving Avonturenboerderij Molenwaard zijn allereerste schoolreisje, sinds de heropening van het themapark op 15 mei. De duidelijke maatregel, gesteld vanuit de overheid, dat de 1,5 meter afstand voor kinderen tot en met 12 jaar niet geldt, is van toepassing op de doelgroep die het themapark aanhoudt, namelijk kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar. Schoolreisjes met de basisschoolleerlingen zijn van harte welkom op de Avonturenboerderij. Bovendien is het (bus)vervoer van deze groep leerlingen toegestaan met volledige capaciteit én zijn op het park alle COVID-19-richtlijnen, voor onder andere de begeleiders, in acht genomen om de schoolreisjes op veilige wijze te laten verlopen.

,,Wat een fantastisch zicht deze ochtend op ons park; de blije gezichten van de leerlingen en begeleiders. Wat hebben we dit gemist! Het eerste schoolreisje is nu echt een feit! Met de extra versoepeling van de COVID-19-maatregelen hopen we dat meer scholen snel het vertrouwen weer terugkrijgen om een leerzaam dagje uit voor hun leerlingen te plannen. Wij zijn er in ieder geval meer dan klaar voor! Klaar om de jonge kinderen een dag vol edutainment te bieden, waarmee we een prachtige bijdrage mogen leveren aan hun persoonlijke én sociale ontwikkeling", aldus Michael van Hoorne, directeur Avonturenboerderij Molenwaard.

Meer info over schoolreisjes bij de Avonturenboerderij is te vinden op www.Avonturenboerderij.nl/Schoolreisje.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie