Afbeelding
Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht

Talentworkshops

13 september 2020 om 14:09 Activiteiten

SLIEDRECHT Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht begint vanaf donderdag 17 september weer met de eerste workshop. Tussen iedere schoolvakantie vindt er in het eetcafé van Elektra een workshop plaats van vier weken waarin de creativiteit van kinderen naar boven wordt gehaald. De workshops variëren van knutselen tot koken. Wie tussen de 6 en 9 jaar is en van creatief bezig zijn houdt, is welkom. Iedere workshop wordt gegeven op de donderdag van 15:30 - 17:00 uur en kost €12,-.

De workshop planning ziet er als volgt uit;

Vanaf 17 september; Knutselworkshop met als thema 'Herfst'. In deze workshop maken de kinderen in 4 weken schitterende knutselwerkjes in het thema herfst.

Vanaf 29 oktober: Kookworkshop met als thema 'Kerst'. Leer in deze workshop heerlijk koken. Deze workshop duurt 5 donderdagen, waarvan de 5e donderdag een echt 'kerstdiner' wordt die ze zelf gaan bereiden.

Vanaf 14 januari: Knutselworkshop met als thema 'Winterfeest'. In deze knutselworkshop is het echt een winterfeest. De kinderen maken onder begeleiding van een ervaren docent schitterende knutselwerkjes in de wintersferen.

Vanaf 11 maart: Knutselworkshop met als thema 'bloeiend voorjaar'. Het is altijd schitterend om te zien als alles weer in bloei komt te staan. Maak in dit thema mooie knutselwerkjes die je misschien wel aan iemand cadeau kunt geven.

Vanaf 20 mei: Surpriseworkshop met als thema 'alles mag op donderdag'. De titel zegt het al, alles mag op donderdag! Wat is nog een verrassing.

Aanmelden: mail met naam, leeftijd en telefoonnummer naar mark@sojs.nl

advertentie
advertentie