Kinderspeelmiddag
Kinderspeelmiddag Richard van Hoek

Leuke dingen doen met SOJS in de voorjaarsvakantie

22 februari 2021 om 12:25 Activiteiten

SLIEDRECHT SOJS houdt voor kinderen en jongeren weer ontzettend veel uitdagende sportactiviteiten! Binnen de gepaste corona maatregelen is het mogelijk om voor jongeren t/m 17 jaar buiten sportactiviteiten aan te bieden. Deelname aan deze activiteiten is geheel gratis! Geef je wel op via de website van SOJS.

Archery Tag Een nieuwe en uitdagende activiteit is Archery Tag. Met pijl en boog ga je op pad en probeer je je tegenstander af te schieten. Speel verschillende spelsituaties en ervaar hoe het is om als een ‘Robin Hood’ je door het speelveld te begeven. Datum: 22-02, 14:00 uur tot 15:00 uur, locatie: grasveld achter de korfbalvereniging (kan mogelijk nog worden gewijzigd), leeftijd: 12 t/m 17 jaar.

Jachtseizoen Twee ‘vluchters’ en twee ‘jagers’ gaan via de app ‘Jachtseizoen’ een kat en muisspel doen. Tijdens het spel moeten er ook verschillende opdrachten worden voltooid. Voor de winnaars hebben we toffe prijzen. Let op: voor deelname heb jij/of je vriend(in) een telefoon met de app ‘Jachtseizoen’ nodig. Datum: 23-02, 14:00 uur tot 17:00 uur, locatie: verzamelen bij Elektra, leeftijd: 12 t/m 17 jaar.

Straatvoetbaltoernooi + freestyle show Wil jij je straatvoetbal skills op de proef stellen? Geef je dan snel op met een team van minimaal 5 personen. Tijdens het toernooi zal er ook een freestyle show worden gegeven door de talentvolle freestyler Kazim El Jackson. Datum: 24-02, locatie: voetbalkooi viaduct, tijden en leeftijden: 11:00 uur tot 13:00 uur (8 t/m 12 jaar) - 14:00 uur tot 16:00 uur (13 t/m 17 jaar).

Boksclinic Op zoek naar je kracht, alleen of samen met je vriend(in)? Tijdens de boks clinic ga je op een interactieve en sportieve manier met jezelf en anderen aan de slag. Door middel van toffe oefeningen leer je de basis van het boksen. Er kunnen maximaal 10 deelnemers mee doen aan de clinic, dus schrijf je snel in. Datum: 26-02, 15:00 uur tot 16:00 uur, locatie: verzamelen bij Elektra, leeftijd: 12 t/m 17 jaar.

Sporten in je wijk of straat Voor de jeugd t/m 12 jaar komt SOJS graag met uitdagende sport- en spelmaterialen in de straat sporten. Wie dit leuk lijkt, kan SOJS uitnodigen. SOJS staat namelijk te popelen en er is nog ruimte in de agenda op dinsdag 23 en donderdag 25 februari. Kijk voor de tijden en mogelijkheden op de website van SOJS. Inschrijven kan via www.sojs.nl.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie