Afbeelding
Mark

KNOTSweek komt er weer aan

17 augustus 2020 om 09:13 Recreatie

SLIEDRECHT De KNOTSweek, die loopt van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus, wordt dit jaar vanwege de coronacrisis op een andere manier gehouden. Zo is er dit jaar de KNOTSbox. In deze box zit tal van techniek en knutselmateriaal, waarmee de kinderen thuis aan de slag kunnen. Veel locatie partijen hebben materiaal geschonken en zijn mooie samenwerkingen ontstaan. Kinderen kunnen in de KNOTSweek op de sociale media van SOJS filmpjes vinden waarop uitleg wordt gegeven over de materialen die in de KNOTSbox zitten.

Naast deze box worden er ook andere activiteiten georganiseerd om ook het sporten te laten terugkomen. De planning van deze activiteiten ziet er als volgt uit;

[Maandag 24 augustus: Rugby Clinic.
Heb je al eens willen ervaren hoe het is om de stoere sport Rugby te spelen? Dan is dit is je kans! Tijdens deze rugby clinic leer je spelenderwijs de fijne kneepjes van deze sport. Zo ga je leren een tackel te maken op een kussen, gooien van de bal en leer je andere ontwijken! Deze activiteit wordt gegeven in 2 groepen en wordt aangeboden op het ijsbaan terrein. De eerste groep is voor kinderen van 9 t/m 12 jaar (13:00 – 14:30uur) en de 2e groep is voor jongeren van 13 t/m 16 jaar (15:00 – 16:30uur). Kosten voor deze activiteit is €2.

[Dinsdag 25 augustus: Cajon Workshop.
Heb je al eens van Cajon gehoord? Dit is eigenlijk een geheel drumstel in één houten kist. Kom ervaren hoe het is en leer om met elkaar muziek te maken en de Cajon te bespelen. Deze activiteit is voor kinderen van 8 tot en metm 12 jaar (11.00 – 12:00 uur) en wordt aangeboden in het eetcafé van Elektra. Deze activiteit is geheel gratis.
.
[Dinsdag 25 augustus: Wielren Clinic.
Heb je al eens willen ervaren hoe het is om op een echte racefiets te rijden? Ervaren trainers van de wielrenvereniging uit Dordrecht (rdc de Mol) komen deze clinic verzorgen. Zo leer je de fijne kneepjes van deze mooi sport. Deze activiteit wordt gegeven in 2 groepen en wordt aangeboden op het ijsbaan terrein. De eerste groep is voor kinderen van 8 tot en met 10 jaar (18.00 – 19.00 uur) en de 2e groep is voor jongeren van 11 tot en met 14 jaar (19.00 – 20.00 uur). Kosten voor deze activiteit is €2.

[Woensdag 26 augustus: Proefjeslab.
Kom ervaren hoe is het om samen met Mark verschillende proefjes te doen in het laboratorium bij SOJS. Deze activiteit is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar (10.00 – 11.00 uur) en wordt aangeboden in het eetcafé van Elektra. Kosten voor deze activiteit is €2.

[Donderdag 27 augustus: Whipe Out spektakel.
Kom genieten tijdens deze uitdagende activiteit in zwembad de Lockhorst. Hou je van springkussens en stormbanen over het water? Dan is deze activiteit echt iets voor jou! Kom eerst lekker vrij zwemmen van 11.00 – 12.00 uur, om daarna helemaal los te gaan tijdens deze te gekke activiteit. De activiteit duurt tot ongeveer 13.30 uur. De leeftijd voor deze activiteit is van 8 tot en met 14 jaar en kost €3. Zorg wel dat je je van tevoren hebt opgegeven.

[Vrijdag 28 augustus: Bricks Challenge Lego workshop
Na het succes van de eerste activiteit, komen we terug met een nog uitdagendere Lego Bricks Challenge. Kom op vrijdag 28 augustus naar de LEGO® workshop van e² Young Engineers. Je gaat aan de slag met technisch gemotoriseerde LEGO® om een echt werkende lopende band te bouwen. Na een korte uitleg over een technisch principe ga je zelfstandig aan de slag om het model te bouwen en is er tijd om te experimenteren en te spelen. Ontdek de vele mogelijkheden van technisch LEGO® en ontwikkel je creativiteit, probleemoplossend denken en nog veel meer 21e eeuwse vaardigheden. Deze activiteit is voor kinderen van 6 t/m 9 jaar en wordt gehouden in het Eetcafe van Elektra van 9.30 – 10.45 uur. Kosten voor deze activiteit is €4.

Lijkt dit je nu wat en wil je graag mee doen? Stuur dan een mailtje met naam, leeftijd en telefoonnummer naar michael@sojs.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie