Afbeelding
SOJS

KNOTSweek mag weer doorgaan

6 juli 2021 om 08:52 Activiteiten

SLIEDRECHT -  Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht houdt deze zomer een tal van activiteiten met als klapper de zomeractiviteitenweek KNOTS. SOJS is samen met een groep vrijwilligers al weken bezig met de organisatie van de zomeractiviteitenweek KNOTS en dit jaar mag het eindelijk weer door gaan. In de week van maandag 23 tot en met 27 augustus vindt KNOTS plaats op het ijsbaanterrein in Sliedrecht. Kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar kunnen hier genieten van heel veel activiteiten, van knutselen in de crea-tent tot het bouwen van een hut. Ook zijn er dit jaar veel sportieve activiteiten te doen. Hou de sociale media van SOJS in de gaten om te zien wat er allemaal gaat gebeuren.

Een los entree kaartje kost 2,50 euro, maar er kan ook vooraf bij Primera Sliedrecht vanaf maandag 9 augustus een weekkaart gekocht worden voor 11 euro.

KNOTS begint elke dag om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur (de vrijdag is tot 14.00 uur). Tussen de middag van 12.30 - 13.00 uur is het pauze en moeten alle kinderen van het terrein af. De organisatie is op dat moment niet verantwoordelijk voor de kinderen. SOJS adviseert ouders en kinderen om gepaste kleding te dragen waarbij slippers verboden zijn.

De organisatie is nog altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers om tijdens deze KNOTSweek te komen helpen bij onder andere het huttenbouw en in de crea-tent. Ben je ouder dan 13 jaar en vind je het leuk om met kinderen om te gaan? Geef je dan op voor de crea-tent door een mail te sturen naar sanne@sojs.nl. Hou je liever van bouwen, geef je dan op om te helpen bij het hutten bouwen, en stuur een mail naar jordi@sojs.nl.

Marjanne Dijkstra

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie