Alternatieve KNOTSweek was succes

Overig

SLIEDRECHT Helaas kon vanwege het coronavirus KNOTS zoals ieder jaar niet door gaan. Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht heeft zich hier niet bij neergelegd en kwam met een alternatief, dat goed in de smaak viel.

Door de samenwerking te zoeken met lokale ondernemers en organisaties is de KNOTSbox ontstaan. Kinderen konden zich voor deze box inschrijven waarmee ze in de laatste week van de schoolvakantie thuis aan de slag konden. In deze box zaten verschillende materialen waarmee de kinderen creatief en sportief werden uitgedaagd. SOJS bracht iedere dag een KNOTSjournaal uit waarmee extra uitleg werd gegeven over de materialen uit de KNOTSbox.

Naast de KNOTSbox vonden er nog tal van andere activiteiten plaats gedurende deze week. Zo konden kinderen proefjes doen, muziek maken op een cajon en meedoen aan een clinic rugby en wielrennen. Ook was er een lego activiteit en als kers op de taart een Whipe Out spektakel in zwembad de Lockhorst.

Zonder de vele samenwerkingen en betrokken partijen kon deze week niet worden gehouden. SOJS wil daarom graag alle betrokkenen en sponsoren bedanken.

advertentie