Afbeelding
SOJS

Weer lekker spelen op Binnenste Buiten

23 november 2021 om 15:05 Activiteiten

SLIEDRECHT Woensdag 24 november is het weer zover, de wekelijkse activiteit ‘Binnenste Buiten’. Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht tovert sporthal de Lockhorst om tot een sport- en creapaleis waar kinderen vanaf 6 tot en met 12 jaar gratis aan kunnen deelnemen.

Het weer buiten wordt minder en om kinderen toch te enthousiasmeren om te bewegen organiseert SOJS deze activiteit. Kinderen kunnen deelnemen aan verschillende sport en spelactiviteiten en ook zullen er creatieve activiteiten aangeboden worden. Vanaf 13.30 uur en 15.00 uur zijn de kinderen welkom en kunnen ze aan de achterzijde van de sporthal naar binnen komen, dit zal te zien zijn aan de vlaggen van SOJS. Kinderen kunnen vervolgens wel gebruik maken van de kleedkamers. Het is dus niet toegestaan om via de hoofdingang van het zwembad naar binnen te komen.


In samenwerking met zwembad de Lockhorst is het mogelijk voor de kinderen om na de activiteit om 15.00 uur via een gereduceerd tarief van €2,50 te gaan zwemmen. Dit dient betaald te worden na eindigen van de activiteit bij SOJS, hier krijgen de kinderen een bandje waarna ze vervolgens naar het zwembad kunnen. Let op: Dit gaat om vrij zwemmen. Hierbij is dus geen toezicht van SOJS en een zwemdiploma is verplicht.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie