Afbeelding

Dans- en techniekworkshops bij SOJS

23 januari 2023 om 09:22 Activiteiten

SLIEDRECHT De basisschooljeugd kan zijn talenten weer ontdekken tijdens verschillende workshops. Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht houdt voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar weer een sportieve dansworkshop en een techniek workshop.

Hip Hop/ Streetdance workshop 6 tot en met 12 jaar: de doorlopende Hip Hop/Streetdance workshop van maar liefst 22 lessen wordt verzorgd door een professionele docente, die je de stoerste moves en danspasjes leert waardoor je kunt shinen op een echte dansvloer. Er wordt gewerkt in 2 groepen waarbij er wordt gekeken naar leeftijd en vaardigheid. Elke woensdagmiddag wordt er gedanst, met uitzondering van de schoolvakanties. Groep 1 danst van 13.00 uur tot 14.00 uur (leeftijd 5 tot en met 8 jaar) en groep 2 van 14.00 uur tot en met 15.00 uur (leeftijd 9 tot en met 12 jaar). De kosten voor deze 22 lessen zijn 66 euro vanaf 11 januari. Later instromen is geen probleem, de kosten worden daar op aangepast. Meer informatie en aanmelden kan door een e-mail te sturen naar marloes@sojs.nl.

Tech4Kids workshop 6 tot en met 12 jaar: je eigen robot bouwen is toch wel de droom van ieder kind. Kinderen leren in vier workshops (2, 9, 16 en 23 februari) hun eigen robot te bouwen. Ze gaan aan de slag met het demonteren van elektronica, denk aan oude computers of laptops. Vervolgens bouwen ze hun eigen robot, mini computer of misschien willen ze zelf een eigen mini machine bouwen. Dat kan met diverse soorten materiaal, sensoren en motoren. SOJS zorgt voor voldoende materiaal, maar wie zelf een oude computer of andere elektronica heeft, mag dat zeker meenemen. Deze workshop wordt aangeboden in de Maaslaan 10 en kost 10 euro voor vier workshops. Deze workshop wordt in 2 groepen aangeboden. Groep 1 gaat van 15.30 uur tot 16.30 uur aan de slag en is voor de plusgroep en is geschikt voor de kinderen die op het Speciaal Onderwijs zitten of vanwege een andere reden baat hebben bij een kleinere gestructureerde groepssamenstelling de workshop Creatief het nieuwe jaar in. Bij deze activiteit is er ruimte voor maximaal 8 kinderen. Groep 2 gaat van 16.30 uur tot 17.30 uur aan het werk en is een reguliere groep waar de groepsgrootte maximaal 12 kinderen is. Aanmelden kan via www.sojs.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie