Afbeelding
SOJS

Weer WinterKNOTS in Sliedrecht in de kerstvakantie

28 november 2023 om 08:25 Activiteiten

SLIEDRECHT Er is geen kerstvakantie zonder de WinterKNOTS. Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht houdt op donderdag 28 en vrijdag 29 december samen met vele vrijwilligers weer een uitdagende WinterKNOTS!

Ook dit jaar wordt de WinterKNOTS gehouden in De Lockhorst (ingang zwembad). Een mooie samenwerking tussen het zwembad, het zalencentrum en SOJS. Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen wederom genieten van een uitgebreid aanbod van activiteiten. Zo is er wederom een bioscoop in het zalencentrum, zijn er vele creatieve-, techniek- en sportieve activiteiten in de sporthal en kan er zelfs gezwommen worden in het zwembad. Het zwemmen is echter in 2 momenten (moment 1 is van 11.30 - 13.00 uur en moment 2 is van 13.30 - 15.00 uur), om zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid te geven om te kunnen zwemmen. Voor het zwemmen is uiteraard een zwemdiploma verplicht, en na 15.00uur dienen de kinderen van de winterKNOTS weer het zwembad te verlaten.

Beide dagen start de WinterKNOTS om 10.00 uur en eindigt het om 15.00 uur. Kosten voor deze activiteit is 3 euro per dag. Aanmelden is verplicht via www.sojs.nl 

Tijdens de WinterKNOTS kunnen kinderen een snoepje en wat te drinken kopen, maar wel wordt geadviseerd om eigen lunch mee te nemen. Neem ook sportieve kleding mee en als er gesport wordt kan dit alleen op sportschoenen. Omkleden kan uiteraard in de daarvoor bestemde kleedkamers.

Na de online inschrijving kunnen de entreebandjes opgehaald worden bij SOJS aan de Maaslaan 10 in Sliedrecht op het gekozen afhaalmoment. Voor eventuele vragen: michael@sojs.nl.

Afbeelding

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie