Afbeelding
Coronavirus

Sinterklaasshows in Sliedrecht gaan toch niet door, maar wél Sinterklaas Walk Through op De Kerkbuurt

11 november 2021 om 15:45 Corona

SLIEDRECHT In Sliedrecht heeft men alvast een voorschot genomen op de landelijke persconferentie van morgen waarin zeer waarschijnlijk weer strengere coronamaatregelen woorden aangekondigd. De vier Sinterklaasshows in De Stoep gaan namelijk niet door. Dat meldt 0=AZXyNd7fMWv3TA-9RHnn_dCkSuLWO_WxjXFHb_5m327oAE4FL4_NiZrrbWU1tf6wmYrqUsra_nUu_Bw0Ulu30I4i2g8Av2eBy4qJp0-ko_PMMKLO43lVPS7MZplGl-VsTq3yeBvcJBoIajwnkcVv8EgW&__tn__=-UC%2CP-R" tabindex="0" target="_blank">Stichting Evenementen Sliedrecht.

Stichting Evenementen Sliedrecht en de gemeente hebben in nauw onderling overleg wel een alternatief programma opgesteld. 

MEET & GREET Zo is er die 13e november een Walk Through met Meet & Greet van Sinterklaas en zijn pieten zijn op het Merweplein. Het is daarbij de bedoeling dat de alleen de kinderen op het podium komen via het kinder-pad en de ouders via het ouder-pad doorlopen om aan het eind de kinderen weer op te vangen.

Verder wordt gevraagd zoveel mogelijk gespreid te komen, door middel van het aanhouden van de tijden van de shows die aangegeven staan op de afgehaalde kaartjes. ,,Alleen in dat tijdsblok kunnen uw kinderen op het podium. Voor alle kinderen die het kaartje van de show inleveren bij de Sinterklaas zal er een leuke attentie klaar liggen. De kinderen die geen kaartje hebben, kunnen bij Firma De Vries en Zn. een kaartje ophalen zolang de voorraad strekt.”

TIJDEN Sinterklaas betreedt zijn podium om 09:00 uur (tijd van de 1e show). De kinderen met kaarten voor de 2e show kunnen vanaf +/- 11:00 uur tot +/- 12:00 uur de Sinterklaas een handje komen geven. Om +/- 12:00 uur hebben de Sint en zijn pieten even lunchpauze, maar vanaf 13:30 uur (tijd van de 3e show) zijn ze weer terug op het podium om iederen te ontmoeten. De goedheiligman en zijn pieten zijn tot +/- 16:00 uur aanwezig op het podium op het Merweplein.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie