Aankomst Sinterklaas
Aankomst Sinterklaas Richard van Hoek Fotografie

Sinterklaasshows in De Stoep

1 november 2021 om 11:15 Evenementen

SLIEDRECHT Stichting Evenementen Sliedrecht en Stichting Sliedrecht & Cultuur in Sporthal houden zaterdag 13 november in De Stoep vier shows, waarin wordt gevierd dat Sinterklaas weer in Sliedrecht is. Helaas zit er dit jaar geen aankomst in de haven in, maar is er voor de kinderen van Sliedrecht een leuk alternatief. Er zijn drie shows voor de mensen die een QR-code kunnen overleggen. Er is een doorloop met een Meet & Greet op afstand voor de mensen die deze QR-code niet kunnen overleggen. Natuurlijk hebben Sinterklaas en zijn pieten ervoor gezorgd dat alle kinderen die de shows en de Meet & Greet hebben bezocht niet met lege handen naar huis gaan.

Voor alle vier de activiteiten zijn er toegangskaarten nodig. Zaterdag 6 november staan er mensen van Stichting Evenementen Sliedrecht in een stand op De Kerkbuurt ter hoogte van J. van Mourik & Zn Schoenen en Lederwaren. Vanaf 13:00 uur tot 16:00 uur zijn hier de kaarten af te halen. Let op: ook nu geldt de regel dat er per kind maximaal 1 ouder mee naar binnen mag bij de shows en de Meet & Greet. Er mag per persoon maximaal vijf setjes (1 set = 1 volw.+ 1kind) worden afgehaald. De aanvangstijden van de shows en de Meet & Greet zijn:

De tijden van de show zijn: show 1 08:30 uur (deur open), 9:00 uur (start show); show 2 10:30 uur (deur open), 11:00 uur (start show); show 3 13:00 uur (deur open), 13:30 uur (start show); Meet & Greet 15:00 uur (deur open), 16:00 uur (start show).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie