Afbeelding
import

Sinterklaas komt er weer aan

4 november 2019 om 08:29 Mensen

SLIEDRECHT Stichting evenementen Sliedrecht en de gemeente Sliedrecht houden zaterdag 16 november de intocht van Sinterklaas in Sliedrecht. De stoomboot vaart voor aankomst eerst langs de Adriaan Volkersingel en vaart dan om 9.30 uur de haven van Sliedrecht binnen. Vanaf 9.00 uur ontvangt presentatrice Kelly op de Loswal de kinderen en brengt er samen met de kinderen de stemming vast in. Na het ontvangst in de haven gaat Sinterklaas met zijn pieten te voet naar het gemeentehuis, waar hij verwelkomd wordt door burgemeester Van Hemmen. Daarna gaat Sinterklaas met zijn gevolg via De Kerkbuurt naar sporthal De Stoep.

Vanaf 13.00 gaat de deur open van sporthal De Stoep voor de eerste Sinterklaasshow die begint om 13.30 uur. Voor de tweede show gaat de deur open om 15.00 uur en die show begint om 15.30 uur. De kaarten zijn gratis verkrijgbaar vanaf maandag 11 november bij Intratuin Sliedrecht op het Noord-Oost-Kwadrant, La Bonnière op het Winklerplein en Fa. De Vries en Zn aan de Kerkbuurt. Per kind kan er maximaal 1 volwassene mee. Wie kaarten gaat halen, wordt verzocht alleen kaarten te halen die echt gebruikt gaat worden. Zo kunnen zoveel mogelijk kinderen van de shows komen genieten.

Stichting Evenementen Sliedrecht heeft niet alleen ervaring met het organiseren van de avondvierdaagse, de dikke banden race, de Sinterklaasintocht en de bijbehorende shows. Ook is het mogelijk om Sinterklaas en zijn pieten uit te nodigen op een eigen sinterklaasfeest. Of dit nu op een bedrijf of thuis is, door de jarenlange ervaring is het gegarandeerd een feest. Kijk voor meer informatie op www.stichtingevenementensliedrecht.nl.

De Stichting Evenementen Sliedrecht bestaat uit vrijwilligers en daar zijn er nooit genoeg van. Ook voor de Sinterklaasintocht en de bijbehorende shows op 18 november zijn nog vrijwilligers nodig. Interesse: secretaris@stichtingevenementensliedrecht.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie