Afbeelding
pixabay.com

160 nieuwe online cursussen bij Bibliotheek AanZet

28 februari 2021 om 11:53 Maatschappelijk

SLIEDRECHT De Bibliotheek AanZet richt zich al jaren op persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen in de boekencollectie, maar ook met een gevarieerde programmering in workshops, activiteiten, spreekuren en lezingen. Een leven lang leren voor iedereen. Sinds kort kunnen leden nog meer leren bij de bieb: zij hebben nu toegang tot 160 online cursussen.

Van een cursus Spaans tot je nachtrust verbeteren of toch eindelijk leren programmeren: leden van de Bibliotheek AanZet kunnen kiezen uit een ruim aanbod van zo’n 160 uiteenlopende online cursussen en trainingen. Ook onderwerpen als marketing, krachtig leiderschap en productiviteit passeren de revue. De bibliotheek biedt cursussen aan van zowel Soofos als GoodHabitz.

Een groot deel van ons online aanbod is alleen beschikbaar voor leden. Nog geen lid van de bieb? Dan is dit hét moment om lid te worden. Zo krijgen leden volledige toegang tot alle e-books, luisterboeken en andere online diensten. De bieb heeft zowel betaalde als gratis abonnementen. Inschrijven kan online via: https://www.debibliotheekaanzet.nl/lid-worden

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie