Afbeelding
Jumbo SLiedrecht

Jumbo Sliedrecht Kerkbuurt doneert 1545 euro aan lokale voedselbank

24 mei 2021 om 10:58 Maatschappelijk

SLIEDRECHT De Jumbo winkel aan Kerkbuurt in Sliedrecht heeft donderdag maar liefst 1545 euro gedoneerd aan de lokale voedselbank. Dit bedrag is in de afgelopen weken ingezameld tijdens een doneeractie waarbij klanten aan de kassa één euro konden doneren. Jumbo heeft een extra bijdrage geleverd door het bedrag met 25 procent te verhogen. 

Veel mensen zijn helaas afhankelijk van de voedselbank. Jumbo gaf daarom op 28 april het startsein voor een landelijke doneeractie waaraan ruim 450 winkels in heel Nederland hebben deelgenomen. Zo ook de Jumbo winkel aan de Kerkbuurt in Sliedrecht, die klanten opriep om een mooi gebaar te maken. Aan deze oproep is massaal gehoor gegeven. Donderdag overhandigde Leon de Lijster, Filiaalmanager van Jumbo Sliedrecht het bedrag in de vorm van een symbolische cheque aan Gerd de Jong van de lokale voedselbank Sliedrecht. ,,We zijn ontzettend blij dat we met deze donatie ons steentje kunnen bijdragen aan het werk van de lokale voedselbank. We willen al onze klanten dan ook van harte bedanken voor hun bijdrage”, aldus Leon de Lijster. Filiaalmanager van Jumbo Sliedrecht.

,,Dankzij deze hartverwarmende actie van Jumbo is het mogelijk om nog meer mensen te helpen die het juist in deze tijd extra moeilijk hebben. Hier zijn we Jumbo en haar klanten ontzettend dankbaar voor”, zegt Gerda de Jong van de voedselbank in Sliedrecht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie