Afbeelding
Suzanne Heikoop | She Fotografie

Herman Kazen ontvangt gemeentepenning

11 juni 2021 om 16:48 Maatschappelijk

SLIEDRECHT Herman Kazen heeft vrijdag 11 juni, uit handen van wethouder Piet Vat, de Sliedrechtse gemeentepenning ontvangen. Dit gebeurde in het Raadhuis, op veilige afstand. 

Herman Kazen ontvangt de gemeentepenning voor zijn jarenlange inzet en bijzondere verdiensten als lid van de Adviesraad Sociaal Domein Sliedrecht. Herman Kazen was vanaf de oprichting in 2007 lid van de Adviesraad Sociaal Domein Sliedrecht. Zijn aandacht ging uit naar het bevorderen van deelname aan het maatschappelijk leven en het zelfstandig functioneren van mensen met een beperking, een chronisch psychisch probleem of een psychosociaal probleem. Hij vertegenwoordigde de Nederlandse Patiëntenvereniging en hij was actief in een adviesgroep die nieuwbouwplannen toetste op het aspect toegankelijkheid.

In 2016 is Herman Kazen een aantal keren ingevallen als waarnemend voorzitter. In deze functie ondertekende hij het Wmo-advies aan de gemeente over de ‘Sociale visie 2016-2020’. Hij was ook betrokken bij de organisatie van het sociaal team, stichting Welzijn en het automatiseringstraject ‘mijn omgeving’. Als accountant was Herman Kazen daarbij zeer alert op de financiële aspecten. Op 16 maart jl. nam Herman Kazen afscheid als lid van de Adviesraad Sociaal Domein Sliedrecht.

,,De Sliedrechste gemeentepenning is een eervolle erkenning voor vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor ons prachtige dorp”, aldus wethouder Piet Vat. ,,Het gemeentebestuur zet Herman Kazen graag in het zonnetje voor zijn bijzondere bijdrage. Herman beschikt over veel expertise en wij hebben hem ervaren als een zeer prettige gesprekspartner. Namens het gehele gemeentebestuur dank ik Herman Kazen zeer hartelijk voor zijn verdiensten.”

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Esther Coumans

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie