Afbeelding
Suzanne Heikoop | SHe Fotografie

Welke vrijwilliger verdient de gemeentepenning?

7 september 2021 om 10:51 Maatschappelijk

SLIEDRECHT Op Landelijke Vrijwilligersdag (7 december) reikt de gemeente Sliedrecht haar gemeentepenningen uit. De gemeente Sliedrecht is op zoek naar kandidaten die zich jarenlang vrijwillig in hebben gezet voor een Sliedrechtse vereniging, organisatie of stichting.

De gemeentepenning kan worden toegekend aan personen die zich alleen of in een groep voor de gemeente Sliedrecht of haar inwoners hebben ingezet. Dit kan in belangrijke mate en op een breed terrein zijn. De inzet moet vrijwillig en gedurende een langere tijd zijn geleverd. In uitzonderlijke gevallen kan ook sprake zijn van een kortere periode van inzet zijn. Bijvoorbeeld als een persoon op meerdere terreinen binnen de Sliedrechtse samenleving actief is. Of als de verdienste een buitengewoon karakter heeft. De toekenning van een gemeentepenning wordt genomen door een besluit van het college van burgemeester en wethouders.

Een vrijwilliger aanmelden kan door het speciale aanvraagformulier aan te vragen. Dit kan bij Patricia Rockx, telefoonnummer (0184) 495 817. Het aanvraagformulier kan ook via het e-mail pam.rockx@sliedrecht.nl aangevraagd worden. Alle aanvragen worden vertrouwelijk behandeld en kunnen worden ingediend tot uiterlijk vrijdag 8 oktober.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie