Secret Santa
Secret Santa Richard van Hoek Fotografie

Aanmelden voor Secret Santa Sliedrecht kan nu

Maatschappelijk

SLIEDRECHT Dit jaar wordt voor de achtste keer Secret Santa Sliedrecht gehouden. Met de coronacrisis zijn de activiteiten van Secret Santa Sliedrecht dit jaar een lichtpunt. Het team heeft namelijk besloten zich ook dit jaar weer in te spannen om zoveel mogelijk mensen een fijne kerst 2021 te bezorgen. Daarvoor wordt een beroep gedaan op inwoners en ondernemers die mee de pakketten voor veel mensen / gezinnen willen vullen. 

De laatste jaren is gemerkt dat bij veel mensen/gezinnen een pakket tijdens de kerstdagen meer dan welkom is en vorig jaar merkte het team dat dit door het coronavirus nog meer dan welkom is. Door het coronavirus zijn veel mensen eenzaam. Deze mensen hebben echt even een momentje van aandacht nodig. Ook mensen die het financieel moeilijk hebben of anderszins een moeilijke periode doormaken wordt een hart onder de riem gestoken.


Weet je iemand die wel een extraatje kan gebruiken? Of wil je iemand verrassen die een hele moeilijke periode heeft of heeft gehad? Mail de organisatie van Secret Santa. Je ontvangt dan van hen een formulier waarop je de gegevens van de desbetreffende persoon/gezin kunt invullen. Je moet wel kunnen aangeven wat de leeftijd(en) is/zijn, waar ze van houden (of juist niet) etc. Zo maak je het de Secret Santa iets makkelijker en krijgt de ontvanger een pakket waar hij/zij echt iets aan heeft.” Het e-mailadres is: sliedrechtsecretsanta@gmail.com. Vorig jaar konden ruim 160 gezinnen worden verrast.

Wil je zelf een pakketje maken voor een dorpsgenoot? Mail dan ook opSliedrechtsecretsanta@gmail.com.

advertentie