Cheque Vat en Goverde voor voedselbank
Cheque Vat en Goverde voor voedselbank gemeente Sliedrecht

Oud-wethouders schenken cheque aan Voedselbank Sliedrecht

17 juni 2022 om 16:03 Maatschappelijk

SLIEDRECHT Vanmiddag, vrijdag 17 juni, overhandigde Piet Vat en Ed Goverde een cheque van 2.000 euro aan Voedselbank Sliedrecht. Deze cheque is een gift van deze vertrekkende wethouders. De cheque bestaat uit financiële donaties van inwoners aan de vertrekkende wethouders en een persoonlijke gift van de oud-wethouders.

Op maandag 30 mei namen Piet Vat en Ed Goverde officieel afscheid van Sliedrecht. In sportcafé ‘t Bankie konden alle inwoners, ondernemers en betrokkenen persoonlijk afscheid nemen van deze betrokken wethouders. Piet Vat en Ed Goverde hebben zich de afgelopen jaren met veel enthousiasme en passie ingezet voor Sliedrecht. Zij vroegen aan de aanwezigen om geen cadeau aan te bieden, maar een financiële donatie te doen voor de Voedselbank. 

In totaal is er 1.000 euro aan donaties opgehaald. Piet Vat en Ed Goverde verdubbelen dit bedrag. Piet Vat en Ed Goverde danken iedereen voor hun aanwezigheid bij hun afscheid. Ook danken zij iedereen die een financiële donatie heeft gedaan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie