Afbeelding
Voedselbank Sliedrecht

Voedselbank blij met hulp via kaarten PostcodeLoterij

29 november 2022 om 12:00 Maatschappelijk

SLIEDRECHT De Voedselbanken Sliedrecht/Nieuw Lekkerland zijn blij verrast door de hoeveelheid geschonken cadeaukaarten via de PostcodeLoterij. ,,We willen graag iedereen bedanken die de kaart afstond voor klanten van onze voedselbanken”, aldus de coördinator bij de Voedselbank Sliedrecht.

,,We hebben voor een tweede jaar deze inzamelingsactie gehouden met 100 procent meer inzendingen ten opzichte van vorig jaar. De afgelopen weken konden we 220 kaarten verzilveren, met medewerking van de Albert Heijn in Sliedrecht en Nieuw Lekkerland. Het is schitterend dat zoveel mensen de voedselbank een warm hart toedragen”, aldus de coördinator.

Voor de kaarten zijn allemaal vegetarische producten aangeschaft zoals blikken met doperwten, worteltjes, bruine bonen, witte bonen, kikkererwten. Maar ook verse groente zoals zuurkool, tomaatjes, nasi/macaronigroente, knoflook, geschrapte worteltjes en producten zoals witte rijst, zilvervliesrijst, noodles, atjar tjampoer, kaassaus, satehsaus, macaroni/nasi mixen, eieren, ongebrande nootjes, groenteburgers, zakken met diverse soorten soep, bouillonblokjes en mix voor tomatensoep.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie