Afbeelding
SOJS

Kinderraadsleden delen tekeningen uit

31 maart 2020 om 07:57 Mensen Corona Sliedrecht

SLIEDRECHT Maandag 30 maart hebben de kinderraadsleden Ninthe en Jayden geholpen bij het verspreiden van al die gemaakte tekeningen. SOJS riep anderhalve week geleden de kinderen uit Sliedrecht op om tekeningen te maken voor de ouderen in de zorg- en verpleeghuizen om zo de ouderen een warm hart onder de riem te steken nu ze vanwege het coronavirus geen bezoek mogen ontvangen. Ontzettend veel kinderen hebben hier gehoor aan gegeven en zijn creatief aan het tekenen geslagen. SOJS wil iedereen hier enorm voor bedanken.

Ook was aan Ninthe en Jayden de taak om tussen al die honderden tekeningen de 9 mooiste uit te kiezen. De winnaars krijgen een prijs die aangeboden wordt door Potlood & Paperassen en Workshops4Kids. Beide zijn actief in het Creatief Centrum. De winnaars zijn op de Faceboo pagina van SOJS bekend gemaakt. 

De tekeningen zijn bezorgd bij Rivas Waerthove, Waardeburgh Overslydrecht, Waardeburgh Parkzicht en Huis de Merwede. Alle tekeningen werden met enorme trots ontvangen en zullen verdeeld worden onder de ouderen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie