Afbeelding
..

Volg voor al het nieuws over het coronavirus HetKompasSliedrecht.nl

19 maart 2020 om 11:43 Overig Corona Sliedrecht

SLIEDRECHT De maatregelen om het coronavirus te bestrijden, raken de gehele samenleving. Dat merken we onder meer aan de vele vragen die onze redactie ontvangt en aan de vele bezoekers van onze website www.hetkompassliedrecht.nl. Het gaat dan vooral ook om vragen over wat de situatie is in de gemeente Sliedrecht.

Wat betekent het voor mijn kinderen en hun school, mijn (groot-)ouders, de buren, de verenigingen, de lokale winkeliers, de evenementen? Waar kan ik terecht met vragen? Wie kan mij helpen met boodschappen of oppas voor mijn kinderen?
De journalisten van HetKompasSliedrecht.nl zoeken de antwoorden en verzamelen alle informatie die van belang is, en publiceren dat op onze website. Juist nu is een goede lokale nieuwsvoorziening welkom, om ervoor te zorgen dat -naast al het landelijke nieuws- ook duidelijk is hoe de situatie in jouw directe woonomgeving is.

Wil je op de hoogte blijven, ga dan regelmatig naar www.hetkompassliedrecht.nl en volg ons op Facebook. Op de site je je ook aanmelden voor een gratis mailnieuwsbrief met het laatste nieuws.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie