Lintjesregen
Lintjesregen Richard van Hoek

Lintjesregen in Sliedrecht

Mensen

SLIEDRECHT Na twee jaar op een aangepaste manier de koninklijke onderscheidingen te hebben uitgereikt, heeft burgemeester Jan de Vries de gedecoreerden, hun familieleden, vrienden en de aanvragers dit heuglijk moment gevierdHet heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd om de volgende inwoners van Sliedrecht te verrassen met een onderscheiding.

Cojan Beverloo is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-NassauVanwege zijn jarenlange inzet voor de Gereformeerde Gemeente Sliedrecht (de Boazkerk)voor de zondagsscholen Obed en Benjamin, voor de Johannes Calvijnschool en voor de Commissie VBGG vakantieweken is Cojan Beverloo benoemd tot  Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Jan de Vries: ,,Cojan Beverloo is een man die zijn verantwoordelijkheid neemt, verbinding zoekt met mensen en hen enthousiast maakt om doelen te behalen. Een warme persoonlijkheid, met het hart op de goede plaats. Cojan is een positief ingesteld persoon, die in het kerkelijk en maatschappelijk leven zijn betrokkenheid toont.

Wim Koppelaar is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-NassauWim Koppelaar zet zich al ruim 40 jaar in voor VV Sliedrecht. Naast de verschillende vrijwilligersfuncties voor de voetbalvereniging zet hij zijn professionele kennis in om anderen te helpen. Wim is vrijwilliger bij Hulp bij Thuisadministratie, bemenst spreekuren voor het Bureau Sociaal Raadslieden en is actief in het Financiële café. Burgemeester Jan de Vries: ,,Wie VV Sliedrecht zegt, zegt Wim Koppelaar. Altijd actief voor het goede verloop van de wedstrijden en de contacten met andere verenigingen en de KNVB. Daarnaast kennen veel Sliedrechters hem door zijn inzet voor advies en steun bij het op orde brengen van hun financiële zaken. Wim Koppelaar is een loyale en harde werker, die zijn kennis en tijd graag ten dienste stelt van de Sliedrechtse inwoners. Ten dienste van zowel de Sliedrechtse voetballers als van onze inwoners die zijn advies en ondersteuning hard nodig hebben. Daarvoor zijn wij Wim zeer veel dank verschuldigd.

Ronald van der Velde is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-NassauRonald van der Velden is al jarenlang vrijwilliger in diverse organisaties. Hij was bezoekbroeder en twaalf jaar ouderling-kerkrentmeester van de Hervormde Gemeente Sliedrechtbestuurslid van het Christelijk Sliedrechts Mannenkoor Ichthus, collectant voor de Nierstichtinglid van het Buurtcomité De Stoepen /Wijkplatform Oost Sliedrecht en nu nog steeds bestuurslid van de SGP. Burgemeester Jan de Vries: ,,Ronald van der Velden is zeer betrokken en staat altijd klaar voor de mensen om hem heem. Iemand die daadwerkelijk voor de anderen opstaat, een troostende arm om iemand heen slaat en mensen betrekt. Gezien zijn imposante staat van dienst voor kerk, politiek en samenleving is deze Koninklijke onderscheiding zeer verdiend.

advertentie